CMTC 2022: Concurrent Sessions for Wednesday

Keynote:    Streamed sessions:    Solution Partner:    SpotLight:   

Session W1 ~ 8:30 am - 8:55 am 25 minutes

Session W2 ~ 8:55 am - 9:20 am 25 minutes

Session W3 ~ 10:00 am - 10:25 am 25 minutes

W3-KET1

Session W4 ~ 10:25 am - 10:50 am 25 minutes

Session W5 ~ 1:15 pm - 1:40 pm 25 minutes

W5-KET1
Actively Learn - Humanities

Jess Bell Extensions
Repeated: T5-KET1
Solution Partner Session

Session W6 ~ 1:40 pm - 2:05 pm 25 minutes

Session W7 ~ 2:40 pm - 3:05 pm 25 minutes

Session W8 ~ 3:05 pm - 3:30 pm 25 minutes