All schedule times are in Eastern Standard Time (EST)

The CMTC21daily AT-A-GLANCE tables provide an overview of both our VIRTUAL (Monday through Thursday) and ONSITE (Tuesday and Wednesday only) activities for each day.

Daily At-A-Glance Schedules

  • Monday PreConference Workshops ONSITE
  • Monday VIRTUAL
  • Tuesday ONSITE & VIRTUAL
  • Wednesday ONSITE & VIRTUAL
  • Thursday VIRTUAL

Full Day PreConference Workshops
(6 hours)

8:30am - 3:30pm

(multiple locations)

Afternoon PreConference Workshops
(2 hours)

3:30-5:30pm

(multiple locations)

Welcome & Opening Panel Presentation
(60 minutes).

4:00 - 5:15

Zoom

Concurrent Session 3
(50 minutes)

5:30 - 6:20

Zoom 1, 2, 3

Concurrent Session 3
(50 minutes)

6:30-7:20pm

Zoom1, 2, 3

General Registration Opens

7:30am

Salon Lobby

Continental Breakfast

7:45 – 9:45am

Partner Pavilion ~ Armory

Solution Partner Networking
(45 minutes)

7:45 – 8:30am

Partner Pavilion ~ Armory

Concurrent Session 1
(50 minutes)

8:30 – 9:20am

(multiple locations& live streaming )

BYOD Workshop 1
(75 minutes)

8:30 – 9:45am

Spaulding & Hale

Solution Partner Networking
(40 minutes)

9:20 – 10:00am

Partner Pavilion ~ Armory

Concurrent Session 2
(50 minutes)

10:00 – 10:50am

(multiple locations& live streaming )

BYOD Workshop 2
(90 minutes)

10:00 – 11:30am

Spaulding & Hale

Solution Partner Networking
(40 minutes)

10:50 AM – 11:30am

Partner Pavilion ~ Armory

Box Lunch Pick-up

11:00am – 1:00pm

Armory 

Keynote Luncheon

11:30am – 1:00pm

4 Rivers Ballroom & live streaming

Concurrent Session 3
(50 minutes)

1:15 – 2:05pm

(multiple locations& live streaming )

BYOD Workshop 3
(75 minutes)

1:15 – 2:30pm

Hale

Solution Partner Networking
& Dessert
(35 minutes)

2:05 – 2:40pm

Partner Pavilion ~ Armory

Concurrent Session 4
(50 minutes)

2:40 – 3:30pm

(multiple locations& live streaming )

Closing Session & Raffle
(20 minutes)

3:40 – 4:00pm

4 Rivers Ballroom

General Registration Opens

7:30am

Salon Lobby

Continental Breakfast

7:45 – 9:45am

Partner Pavilion ~ Armory

Solution Partner Networking
(45 minutes)

7:45 – 8:30am

Partner Pavilion ~ Armory

Concurrent Session 1
(50 minutes)

8:30 – 9:20am

(multiple location& live streamings )

BYOD Workshop 1
(75 minutes)

8:30 – 9:45am

Spaulding & Hale

Solution Partner Networking
(40 minutes)

9:20 – 10:00am

Partner Pavilion ~ Armory

Concurrent Session 2
(50 minutes)

10:00 – 10:50am

(multiple location& live streamings )

BYOD Workshop 2
(90 minutes)

10:00 – 11:30am

Spaulding & Hale

Solution Partner Networking
(40 minutes)

10:50 AM – 11:30am

Partner Pavilion ~ Armory

Box Lunch Pick-up

11:00am – 1:00pm

Armory 

Keynote Luncheon

11:30am – 1:00pm

4 Rivers Ballroom & live streaming

Concurrent Session 3
(50 minutes)

1:15 – 2:05pm

(multiple location& live streamings )

BYOD Workshop 3
(75 minutes)

1:15 – 2:30pm

Hale

Solution Partner Networking
& Dessert
(35 minutes)

2:05 – 2:40pm

Partner Pavilion ~ Armory

Concurrent Session 4
(50 minutes)

2:40 – 3:30pm

(multiple location& live streamings )

Closing Session & Raffle
(20 minutes)

3:40 – 4:00pm

4 Rivers Ballroom

Concurrent Session 1
(50 minutes)

11:00 – 11:50am

Zoom1, 2, 3

BYOD Workshop 3
(90 minutes)

11:00am - 12:30pm

Zoom 4

Concurrent Session 2
(50 minutes)

1:00 – 1:50pm

Zoom1, 2, 3

Concurrent Session 3
(50 minutes)

2:00 – 2:50pm

Zoom1, 2, 3

Concurrent Session 4
(50 minutes)

3:00 – 3:50pm

Zoom1, 2, 3

Closing Session Raffle

4:00 to 5:00pm

Zoom

Closing Session Raffle 

5:00 to 5:15pm

Zoom